همایش معماری و محیط سکونت سالمندان

دوشنبه، ۱۵ اسفند ۰۱

همایش معماری و محیط سکونت سالمندان در تاریخ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ با حضور مهمانان ویژه از سازمان بهزیستی و خانه های سالمندان به همراه اساتید و دانشجویان گروه معماری و شهرسازی در آمفی تئاتر دانشگاه سجاد برگزار گردید. همزمان نمایشگاهی از پروژه های پایان ترم دانشجویان درس طرح معماری ارشد ۳ با موضوع فضای سکونت سالمندان نیز در لابی آمفی تئاتر برپا شد.

در این رویداد، پس از خوشامدگویی آقای دکتر حاج کاظمی، ریاست دانشکده عمران، معماری و شهرسازی به حاضران، اساتید درس طرح معماری ارشد ۳ به توضیح ضرورت پرداختن به معماری فضای سکونت سالمندان و روند مطالعات و طراحی طی شده در این درس پرداختند. سپس، نماینده سازمان بهزیستی مشهد به تشریح سیاست های این سازمان برای نسل نقره ای پرداخت. در انتها نیز حاضران از نمایشگاه پروژه های دانشجویان بازدید کردند.