نمایشگاه معماری بومی

پنج‌شنبه، ۳۱ خرداد ۰۳

در دل طبیعت بکر و دور از هیاهوی شهر، روستاها زاده شده و طی سالیان به حیات خود ادامه داده اند. این آبادی های کوچک، تابلویی بی آلایش از ریشه های فرهنگ و سنت این سرزمین هستند که متاسفانه حیات ان ها در خطر نابودیست.

از آنجا که مشاهده ی مستقیم و تجربه ی نزدیک این فضاها، شناخت عمیقی را برای دانشجویان فراهم میکند، سفر یک روزه به "روستای کنگ" به همراه دانشجویان خوب دانشگاه سجاد، فرصت مغتنمی برای  آشنایی با بافت، بناها، زندگی اهالی و فضای این روستا بود. به دنبال آن، برپایی نمایشگاه "درس معماری بومی" به راهنمایی آقای دکتر کوششگران و خانم مهندس قوام نصیری در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ برگزار گردید. دستاوردهای سفر و کلاس را برای اهالی دانشکده معماری و شهرسازی به اشتراک گذاشت.

نمایشگاه عکس دانشجویان، فیلم های معرف روستا، فرصت ساخت ماکت سه طاقی خشتی، امکان ترسیم طاق های متداول معماری ایرانی به روش سنتی آن و گپ وگفت های دوستانه در مورد موضوع درس، فعالیت های اصلی دانشجویان، بازدیدکنندگان و اساتید در این رویداد بود.