نتایج کلاس کارگاه معماری و ساخت با راهنمایی مهندس معصوم زاده و همکاری مهندس هوشمندی و قوام نصیری

شنبه، ۲۶ مرداد ۹۸

داستان ساخت مبلمان کوچک و دلنشین بچه های سال اول معماری دانشکده از آنجا شروع می شود که در ابتدای ترم، خوب نگاه می کنند و می آموزند، خوب می فهمند و درک می کنند، هر آنچه در اطرافشان هست. به ذهنشان اجازه ی پرواز می دهند، این بار می خواهند رویاهایشان را با دستان خودشان بسازند، ماکت هایی می سازند و خراب می کنند، می سازند، و کار نمی کند، می سازند و ضعف استاتیکی دارد و آنقدر می سازند تا رویاهایشان به محصول نزدیک شود. البته هدف مدرس همین آزمون و خطاست که به دانشجو جرات می دهد و هر شکست یا هر پیروزی را سرشار خواهد کرد با نکته و آموزش ها و راه های شدن و نشدن. و در آخر دانشجو می تواند اثری خلق کند برای نصب در دانشگاه، اثری فاخر و ساخته شده بر طبق مصالح و جزئیات حرفه ای. اثری که اگر چه هنوز جای بهتر شدن را دارد ولی برای دانشجوی تازه کار ترم دو بهترین اثر می باشد و چه افتخاری بالاتر از به یادگار گذاشتن یک اثر هر چند ناچیز در دانشگاه برای یک دانشجو.