بازدید دانشجویان رشته معماری از شهر تاریخی نیشابور

چهارشنبه، ۲۲ آذر ۰۲

به مناسبت روز دانشجو انجمن علمی معماری با همکاری اساتید گروه معماری دانشگاه سجاد، بازدید از شهر تاریخی نیشابور را در تاریخ ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۲ ترتیب دادند. در این بازدید اساتید گروه معماری؛ خانم مهندس شریف زاده، خانم دکتر رحمانی، خانم مهندس شهابی، خانم مهندس یزدی فرد، آقای مهندس عابد و خانم مهندس یزدانی دانشجویان را همراهی کردند.
مکان های دیدنی که توسط دانشجویان معماری مورد بازدید قرار گرفتند شامل کاروانسرا و مجموعه قدمگاه، شهر باستانی شادیاخ، آرامگاه
کمال الملک، آرامگاه عطار نیشابوری، آرامگاه خیام و هتل امیران نیشابور بوده است.
هدف از این بازدید آشنایی با بافت و معماری تاریخی نیشابور و چگونگی نمود آن در معماری معاصر این شهر بوده است.
لازم به ذکر است که حدود ۱۲۰ نفر از دانشجویان معماری در این بازدید شرکت کردند و این رویداد پرجمعیت ترین بازدید شکل گرفته توسط تشکل های دانشجویی در دانشگاه سجاد تا به الان بوده است.