بازدید از بافت تاریخی مشهد

شنبه، ۱۸ آذر ۰۲

با همکاری انجمن علمی شهرسازی و مکتب بافت در روز چهارشنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۲، دانشجویان شهرسازی و معماری دانشکده عمران، معماری و شهرسازی از بافت تاریخی پیرامون حرم مطهر امام رضا (ع) بازدید کردند. آقای دکتر طهماسبی ( باستان‌شناس)، ضمن بیان موضوعاتی پیرامون هندسه و فضاهای مختلف موجود در خانه‌های تاریخی و نشانه‌های معماری دوره قاجار و سایر ادوار تاریخی، دانشجویان را در بازدید از خانه تاریخی توکلی و تنها اورسی قابل بازدید در شهر مشهد، حسینیه رحیمیان، مدرسه عسگریه، خانه تاریخی بلخاس و تنها سقف کاذب باقیمانده از دوره قاجاریه و نیز خانه تاریخی داروغه همراهی کردند.
هدف از این بازدید آشنایی با میراث تاریخی شهر مشهد و اهمیت حفاظت از ارزش‌های تاریخی بود. بدیهی است، ارتباط موثر دانشگاه با جامعه و آگاهی دانشجویان و شهروندان نسبت به میراث تاریخی شهر، از مهم‌ترین نیروهای موثر  در حفاظت از بناهای ارزشمند خواهد بود. بدین‌وسیله از تلاش مکتب بافت در جهت افزایش آگاهی شهروندان نسبت به ارزش‌های تاریخی شهر مشهد و همراهی صمیمانه آن‌ها در طول بازدید و تلاش  قدردانی می‌کنیم.