رفتن به محتوای اصلی

دانشکده ها

معرفي رشته شهرسازی
در ایران رشته شهرسازی از سال 1378 به عنوان یک رشته مستقل و به منظور ایجاد حلقه واصل رشته های عمران، معماری، اقتصاد، جامعه شناسی و تمام علوم مرتبط به مسائل شهری ایجاد گردید و در واقع پرکننده فضای خالی سیاستگذاری و هماهنگی علوم فنی و انسانی در پروژه های شهری می باشد. شهر سازی در عین تخصصی بودن، دارای خصلت میان رشته‌ای است و با زمینه‌های مطالعاتی گوناگون فنی، انسانی و محیطی در ارتباط می‌باشد.

هدف آموزش دوره­ شهرسازی
هدف دوره کارشناسی شهرسازی، آموزش اصول، روش‌ها و فنون شهرسازی و تربیت نیروهای خلاق و متعهد کشور برای ساماندهی سکونتگاه های زیستی از سطح روستا، شهر تا منطقه می‌باشد. دانش آموختگان کارشناسی رشته شهرسازی و در ادامه کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و طراحی شهری، توانایی طراحی سکونتگاه ها و تهیه و ارزیابی طرح ها و برنامه های شهری در قالب طرحهای جامع شهری، طرحهای تفصیلی، طرح های جزئیات شهری، طرحهای آماده سازی زمین و تمامی طرحهای مربوط به سکونتگاههای انسانی را خواهند داشت و می توانند در فرایند ساماندهی و بهبود فضاهای زیستی و محیط‌های زندگی نقش مؤثر داشته و می­توانند، با ارائه طرح‌های مختلف در مدیریت طرح و برنامه‌ریزی و اجرای این فضاها مشارکت نمایند.
 
 
چشم اندازهاي آينده
گروه شهرسازی دانشکده عمران، معماری و شهرسازی دانشگاه صنعتی سجاد در سال 1395 با پذيرش 60 دانشجوآغاز به كار كرده است. از چشم اندازهاي آينده اين دانشكده مي توان به جذب ﻫﯿأت علمي مجرب، ايجاد دوره هاي تحصيلات تكميلي، افزايش فضاهاي آموزشي و پژوهشي وارتقا به سطح برتر دانشگاههای کشوراشاره نمود.

بازار کار متخصصان شهرسازی
زمینه‌های کاری رشته شهرسازی بسیار متنوع است. در بخش دولتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، وزارت کشور و شهرداری‌ها،  استانداری‌ها، وزارت مسکن و شهرسازی و ارگانهای وابسته و شهرداری‌ها را نام برد و در بخش‌های خصوصی شرکت‌های مهندسین مشاور شهرسازی، معماری و برنامه‌ریزی منطقه‌ای از جمله مراکزی‌اند که فارغ‌التحصیلان رشته شهرسازی می‌توانند در آن فعالیت نمایند.